PODRŠKA

Skupili smo odgobvore na neka od načešćih pitanja samo za vas.

Registracija na našem sajtu je veoma jednostavna. Sve što Vam je potrebno je aktivna Email adresa. Da bi ste se registrovali potrebno je da kliknete na Prijava / Registracija u samom vrhu stranice. Nakon što popunite formu za nove članove na Email ćevam stići korisničko ime i lozinka i odmah možete početi sa korišćenjem našeg sajta.

Nakon što ste se uspešno registrovali i prijavili na naš sajt. Dobijate pristup vašoj ličnoj Kontrolnoj tabli.

Sa leve strane ćete pronaći opciju Dodajte oglas.

Naša platforma će vas voditi korak po korak i pomoći pružite sve potrebne informacije o svojoj ponudi. Za svaku vašu ponudu tj. proizvod možete dodati do 10 fotografija i/ili video snimaka. Potrudite se da fotografije budu zadovoljavajućeg kvailteta (minumum 800px) , jer će na taj način i vaš oglas izgledati kvalitetnije i privući veći broj zainteresovanih članova.

Svaki oglas će biti pregledan od srane urednika našeg sajta i biti objavljen ukoliko je u skladu sa pravilima u pogledu sadržaja i kvaliteta samog oglasa. Pregledanje i odobravanje oglasa obično traje izmedju 24 i 48h, pa vas molimo da budete strpljivi.

Ukoliko imate dodatnih pitanja oko postavljanja oglasa slobodno nas Kontaktirajte

Naši članovi žele da znaju sto više o firmi sa kojom ce poslovati i o njenoj legitimnosti. Prvi utisak je važan i zbog toga je bitno da pružite što više informacija o sebi na profilu vaše firme.

KOMPLETNOST

  • Postarajte se da sva polja na vašem profilu budu popunjena tačnim i potpunim informacijama.

PRIKAŽITE SVOJA ČLANSTVA I/ILI POSLOVNE SERTIFIKATE

  • Predstavite sebe kao iskusnog i sertifikovanog preduzetnika u poslu sa sekundarnim sirovinama. Ovo će pomoći vašim potencijalnim saradnicima da vas prepoznaju kao ozbiljnog poslovnog partnera koji je spreman da sa lakocom isprati datu ponudu.

PROFILNA SLIKA

  • Neka vaša profilna slika predstalja vaše preduzeće. Može biti logo ili slika vođe kompanije.

JASNOST

  • Jasno navedite koje vrste sekundarnih želite da kupite ili prodate kako bi drugi članovi na sajtu lakše razumeli vaše poslovanje i potrebe za sirovinama.
Dodaj oglas

Prijavite se za Newsletter

Prijavite se kako bi ste dobijali nanovije oglase, ponude i promocije.